Smava oszukuje przy naliczaniu karnych odsetek
|
07-06-2010, 10:51 AM
|
|||
|
|||
Smava oszukuje przy naliczaniu karnych odsetek
Witam
Zdecydowałem sie poruszyć ten temat ponieważ od 2 miesiecy nie mam odpowiedzi dotyczacej naliczanie odsetek karnych za spoznione wplaty rat. 4-krotnosc stopy lombardowej to 20% za każdy dzień zwloki wychodzi 20%/365=0,05479% Sprawdzcie sobie czy od 2 dnia miesiac do czasu kiedy pojawialy sie pieniadze na waszym koncie macie dobrze naliczone odsetki!! W jednm z przypadkow zamiast 8 groszy dostalem 2!! Fakt, ze nie sa to jakies duze pieniadze jednostkowo ale dla serwisu juz sie zbiera sumka. Kolejna sprawa to przetrzymywanie pieniedzy, które PB wpacaja terminowo, powinny byc 2-go kazdego miesiaca a pojawiaja sie bardzo róznie. Ciekawe czy spadkobierca smavy robi to samo? Tego nie wiem i nie zamierzam juz sprawdzac. |
|||
11-06-2010, 11:55 AM
|
|||
|
|||
RE: Smava oszukuje przy naliczaniu karnych odsetek
Smava to już historia. Dzisiaj się chciałem zalogować a tu jakaś PRIVA ...
Co się dzieje? Co z naszymi funduszami?? |
|||
11-06-2010, 12:53 PM
|
|||
|
|||
![]() ernesto napisał(a):Smava to już historia. Dzisiaj się chciałem zalogować a tu jakaś PRIVA ...ot.. Agnieszczur błysnął nie po raz pierwszy zreszta swoim dosc specyficznym poczuciem humoru. ![]() ![]() |
|||
11-06-2010, 10:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Smava oszukuje przy naliczaniu karnych odsetek
maxter napisał(a):Oczywiście. O co chodzi??ernesto napisał(a):Smava to już historia. Dzisiaj się chciałem zalogować a tu jakaś PRIVA ...ot.. Agnieszczur błysnął nie po raz pierwszy zreszta swoim dosc specyficznym poczuciem humoru. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|