Windykacja zbiorowa
|
17-06-2009, 03:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Windykacja zbiorowa
dokładnie, przestaje wierzyć w pomyślność windykacji sądowej :(eh i kolejna kasa w plecy
|
|||
03-07-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
ZL.09170 zbiorowe dochodzenie roszczeń: artkoneczny
ten FNORD to pomylka jakas chyba. trwa to starsznie dlugo ... kontakt mailowy sredni (odpowiada po tygodnu lub nie) a po tym jak wplacilem z innym pozyczkodawca w sumie 450PLN to sie w ogole urwal. znowu mnie wykiwali ? tym razem prawnik ? |
|||
06-07-2009, 06:56 PM
|
|||
|
|||
marcindu napisał(a):ZL.09170 zbiorowe dochodzenie roszczeń: artkoneczny zadzwoń i spytaj, co ze sprawą. Na pewno nikt cię nie wykiwał, bo jeśli myślisz że od zapłaty będzie góra 2-3 tyg. i zwrot kasy od dłużnika będziesz miał na koncie, to raczej gruuubo się mylisz. Choć zdarzają się wyjątki. |
|||
24-07-2009, 09:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2009 09:50 PM przez marcindu.)
|
|||
|
|||
2 miesiace minely od czasu gdy przelalem 250PLN na konto tego pana ...
kontakt maliowy jest zerowy ... gorzej niz Cross ..... a jak mu dzis wyslalem maila to dostalem info ze konto nie istnieje ... znaczy kolejny oszust ? "This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: piotr.skrzynecki@fnord.com.pl" |
|||
25-07-2009, 06:43 AM
|
|||
|
|||
marcindu napisał(a):2 miesiace minely od czasu gdy przelalem 250PLN na konto tego pana ... nie wiem, jaki masz problem ze swoją pocztą... ale to może spytaj admina swojej poczty? Bo ja 13.07 dostałam automatyczną odpowiedź o przebywaniu na urlopie piotr.skrzynecki (at) fnord.com.pl Wysłane: Mon 13/07/09 21:46 This message was automatically generated by email software The delivery of your message has not been affected. ------ ------ Szanowni Państwo, do dnia 26 lipca przebywam na urlopie. Odpowiem na wiadomość po tym terminie. Pozdrawiam Piotr Skrzynecki poza tym: ok. 3 tyg. wezwanie do zapłaty (tak na dobrą sprawę powinny być 2 wezwania), ok.1-2 miesiące w sądzie (jak dobrze pójdzie) następny 1 m-c lub więcej na nadanie klauzuli wykonalności kolejne tygodnie u komornika (jak dobrze pójdzie)... coś ty myślał, że to piekarnia? ![]() Jak tak myślisz, to odstąp od umowy i SAM sobie wszystko rób, wtedy poznasz Boga na niebie... ![]() |
|||
09-02-2011, 01:13 PM
|
|||
|
|||
Co to ma być?
Linki na pierwszej stronie nie działają. Czyżby współpraca w kancelarią prawną została rozwiązana? |
|||
24-02-2012, 01:03 AM
|
|||
|
|||
Quomar napisał(a):Co to ma być? ma ktoś może kopie tych dokumentów? |
|||
27-06-2012, 04:14 AM
|
|||
|
|||
Prosimy o ponowne wprowadzenie do formularza tych spraw zgłoszonych w ramach windykacji indywidualnej, które chcecie skierować do windykacji zbiorowej.
Gafas Carrera |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|